WWW.zandloperpark.nl
Ons Huuraanbod

De website www.zandloperpark.nl laat een aanbod zien van kwalitatieve goede
vakantie woningen op het zandloperpark te Groote Keeten.
Het zandloperpark is gelegen aan de kust van Julianadorp aan zee.
De website brengt de huurder en de verhuurder met elkaar in contact.
U heeft dus als huurder direct contact met de eigenaar van de vakantiewoning.
U sluit het huurcontract dan ook direct met de eigenaar van de vakantiewoning.
Hieronder treft u ons huuraanbod.
Groote Keeten gelegen aan de kust van Nederland

Ereprijs 10: Deze fraaie 6-persoons bungalow is recent geheel verbouwd en zal zelfs voor de veeleisende huurder een genot zijn om in te vertoeven. De met smaak ingerichte bungalow wordt omringd door een ruime tuin met veel privacy. In de beschutte tuin met terras op het zuiden kunnen de kinderen zich uitleven. Er is een ruim speelgazon.Ook is er een parkeermogelijkheid voor twee auto's op het eigen terrein.
Meer Info
Beschikbaarheid
Tarieven
Reserveer
Ogentroost 3: Deze fraaie 6-persoons bungalow is recent geheel verbouwd en zal zelfs voor de veeleisende huurder een genot zijn om in te vertoeven. De met smaak ingerichte bungalow wordt omringd door een ruime tuin met veel privacy. In de beschutte tuin met terras op het zuiden kunnen de kinderen zich uitleven. Er is een ruim speelgazon.Ook is er een parkeermogelijkheid voor twee auto's op het eigen terrein.
Meer Info
Beschikbaarheid
Tarieven
Reserveer
Ereprijs 40: Deze fraaie 4-5 persoons bungalow is een genot om in te vertoeven. De met smaak ingerichte bungalow wordt omringd door een ruime tuin met veel privacy. In de beschutte tuin met terras op het zuiden kunnen de kinderen zich uitleven. Er is een ruim speelgazon.Ook is er een parkeermogelijkheid voor de auto op het eigen terrein.
Meer Info
Beschikbaarheid
Tarieven
Reserveer
zandloperpark 69: Dit 6-persoons huisje is gelegen op een uitstekende rustige locatie op loopafstand van zee, strand en duinen. Het huisje is in 2004-2005 gerenoveerd. De omgeving biedt veel gelegenheid voor mooie wandel en fietstochten door de duinen, langs de bollenvelden of de gezellige dorpjes zoals bijvoorbeeld Callantsoog.
Meer Info
Beschikbaarheid
Tarieven
Reserveer
Uw huisje ook hier? Heeft u ook een bungalow die voldoet aan eisen van de hedendaagse huurder? Ook uw huisje kan verhuurd worden via www.zandloperpark.nl. Informeer dan naar de mogelijkheden.
Meer Info
Bungalowpark "De Zandloper", dat is 4 seizoenen per jaar genieten voor jong en oud!